Een unieke behandelwijze

De kracht van fysiotherapie, integrale therapie, gezonde voeding & een gezonde leefstijl

De spiertest als spil

Ik gebruik de spiertest om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen en om uit te vinden wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Daardoor is elke behandeling een individuele & unieke mix van therapieën, die wordt bepaald door jouw onbewuste. Want ik ‘communiceer’ met jouw onbewuste via de spiertest.

Er zijn verschillende spiertesten, die allemaal van hetzelfde principe uitgaan: via subtiele verschillen in spierspanning geeft het onbewuste als het ware ‘antwoord’ op vragen die gesteld worden. Dat komt omdat het onbewuste heel goed weet wat waar is en wat niet en daarop reageert met spieren die sterk blijven of zwak worden. De ontdekker van dit fenomeen is de Japanse Prof. Dr. Yoshiaki Omura. Hij heeft het patent op de “Bi-Digital O-ring test” (BDORT), die ik gebruik en die ook in de toegepaste kinesiologie wordt gebruikt. De O-ring is de ring die je vormt als je de toppen van duim en wijsvinger tegen elkaar aanhoudt. Deze O-ring blijft sterk als iets klopt en wordt zwak als het niet klopt volgens jouw onbewuste.

Om jouw lichamelijke en mentale gezondheid te herstellen, zet ik verschillende therapieën in die je helpen om je mentaal fit te voelen in een gezond lichaam. Daarin spelen gezonde voeding en een gezonde leefstijl ook een belangrijke rol. In onderstaand overzicht vind je meer informatie over de verschillende therapievormen die ik inzet tijdens mijn behandelingen.

‘Probleem op meerdere niveaus aangepakt’

“De rugpijn had meerdere oorzaken. Mieke zette daarom naast fysiotherapie ook andere technieken in vanuit bijvoorbeeld de natuurgeneeskunde zodat een probleem op meerdere niveaus (fysiek, emotioneel, spiritueel) wordt aangepakt.
Ervaring van D, vrouw, 20-30 jaar, Deventer

Ga stress, onrust, angst, vermoeidheid en burn-outklachten te lijf met een combinatie van leefstijlcoaching, ontspanningsoefeningen, NEI en neurofeedback training.

Maak direct een afspraak