Ontspanningstechnieken

Bewust ontspannen

Zit je hoofd vol, giert de onrust door je lijf, voel je je prikkelbaar of druk? Of ben je juist lusteloos en heb je nergens zin in? Heb je slaapproblemen, last van harde geluiden, een verminderd libido of is je weerstand laag? Als jij meerdere van bovenstaande klachten ervaart, is er een grote kans dat de spanning in je lichaam te hoog is opgelopen. Het is de hoogste tijd voor jou om bewust te leren ontspannen!

Bewust leren ontspannen, start met bewust worden dat je stress of spanning hebt. Vervolgens kun je leren hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op deze spanning. Met een scala aan ontspanningstechnieken, ademhalingsoefeningen, adembewustwordingstrainingen, zelfhypnose en meerdere vormen van meditatie en bewustzijnsoefeningen, heb ik altijd wel iets “in huis”, dat bij jou de ontspanning bevordert. We kiezen de mix die het beste past, zodat het goed is vol te houden voor jou en in te passen in je dagelijks leven.

Oefening baart kunst en na verloop van tijd, zul je merken dat stress en aanverwante negatieve emoties verminderen. Bovendien zul je merken dat je meer focus krijgt, beter kunt onthouden en makkelijker leert.

Vind je het echt heel moeilijk om te oefenen? Of lukt het je niet om de dagelijkse routine op te bouwen? Dan kun je ook kiezen voor meerdere sessies NeurOptimal breintraining en het apparaat het werk laten doen…

Vraagstukken als één geheel behandelen

“Door het gebruik van een combinatie van verschillende methodieken, heb ik het gevoel dat Mieke mij en mijn vraagstukken als één geheel kan behandelen. Als ik een auto was, dan is Mieke mijn garage. Ze helpt me om weer beter te starten en ik blijf graag in onderhoud met af en toe een APK.
Ervaring van K, vrouw, 30-40 jaar, Winterswijk

Is de spanning in je lichaam te hoog opgelopen? Hoogste tijd om bewust te leren ontspannen.

Neem contact op