Dynamical feedback

Lichamelijke gezondheid herstellen

NeurOptimal Dynamical Neurofeedback is een softwareprogramma om de hersenen te trainen hoe ze optimaler kunnen functioneren. Het is geavanceerde software ontwikkeld door twee Canadese psychologen, die voor iedereen geschikt is en geen inspanning vereist. Kortom: fitness voor je brein, zonder dat je je hiervoor hoeft in te spannen. Sterker nog, je kunt erbij slapen als je wilt. Je neemt plaats op een stoel, er worden sensoren op je hoofd en oren geplakt en de software wordt gestart…

Het effect na meerdere trainingen? Het bevordert een betere stemming, meer bewustzijn, beter slapen, minder impulsief gedrag, meer zelfvertrouwen, minder stress, langere concentratie, betere focus, innerlijke rust, ontspanning… Eigenlijk alles wat ertoe bijdraagt dat je lekkerder in je vel zit. En het is geschikt voor iedereen, jong & oud.

De sensoren op je hoofd en oren monitoren jouw hersenactiviteit en onderbreken beeld en geluid kort bij plotse veranderingen. Daardoor kan jouw brein leren dat er een beter patroon is, dan het tot dan toe volgde. Er wordt niets opgedrongen aan jouw brein; er wordt alleen een spiegel voorgehouden, zodat je brein zelf een beter patroon kan kiezen. Door meerdere sessies te doen, verankert het patroon zich en merk je allerlei verbeteringen op lichamelijk en geestelijk niveau.

 

Vraagstukken als één geheel behandelen

“Door het gebruik van een combinatie van verschillende methodieken, heb ik het gevoel dat Mieke mij en mijn vraagstukken als één geheel kan behandelen. Als ik een auto was, dan is Mieke mijn garage. Ze helpt me om weer beter te starten en ik blijf graag in onderhoud met af en toe een APK.
Ervaring van K, vrouw, 30-40 jaar, Winterswijk

Wil jij een betere stemming, meer bewustzijn, beter slapen, minder impulsief gedrag, meer zelfvertrouwen, minder stress, langere concentratie, betere focus, innerlijke rust en ontspanning?

Neem contact op