Energetische therapieën

Zelfgenezend vermogen activeren

Verstoringen en blokkades in je energieveld, hebben invloed op jouw zelfgenezend vermogen. Het is net als een dam in een rivier die het water tegenhoudt. Door de dam te verwijderen, wordt jouw energiestroom hersteld en het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Klachten die je hebt, kunnen hierdoor genezen worden. Energetische therapie is een verzamelnaam voor allerlei natuurgeneeswijzen die op het energieveld van de mens werken. Deze verschillende geneeswijzen werken elk op hun eigen niveau helend. 

Via spiertesten achterhaal ik welke energetische therapie nodig is voor jouw herstel. Ik heb zowel Reiki I, II en III als mijn Master met goed gevolg afgesloten en heb cursussen gevolgd in meridiaantherapie, Spiritual Response Therapy (SRT), aura- & chakrahealing en Integrated Energy Therapy (IET).

Daarnaast heb ik ruime ervaring met geleide meditaties en visualisaties. De laatste twee zijn heel goed zelf te leren, zodat u indien nodig uw eigen energieveld een “opkikker” kunt geven.

 

Vraagstukken als één geheel behandelen

“Door het gebruik van een combinatie van verschillende methodieken, heb ik het gevoel dat Mieke mij en mijn vraagstukken als één geheel kan behandelen. Als ik een auto was, dan is Mieke mijn garage. Ze helpt me om weer beter te starten en ik blijf graag in onderhoud met af en toe een APK.
Ervaring van K, vrouw, 30-40 jaar, Winterswijk

Ontdek welke energetische therapie nodig is voor jouw herstel.

Neem contact op