Voeding & leefstijl

Gezond voedings- en leefpatroon

Je lichaam heeft gezonde voeding nodig. En een gezonde leefstijl. Als voeding en leefstijl niet in orde zijn, krijg je vroeg of laat klachten. Klachten die je wellicht niet in verband brengt met je voedings- en leefpatroon, maar die wél de oorzaak zijn.

Bij een gezonde leefstijl is er een goede balans op het gebied van beweging & rust, spanning & ontspanning. Als fysiotherapeut heb ik hier mijn specialisaties liggen en kan ik je helpen als het evenwicht op 1 van beide of beide gebieden zoek is. Wat is jouw belastbaarheid? Wat past het beste bij jou? Hoe kunnen we jouw leefstijl verbeteren, zonder dat het stress veroorzaakt?

Gezonde voeding is minstens zo belangrijk als een gezonde leefstijl. In sommige situaties is naast gezonde voeding een extra supplement nodig om op krachten te komen of te blijven. Bijvoorbeeld bij stress, burn-out, leerproblemen, concentratieproblemen, darmproblemen, ernstige ziekten of na chemotherapie.  Daarnaast kan het soms nodig zijn om een reinigingskuur te doen; een soort APK voor het lichaam. Afvalstoffen kunnen zich in de loop der jaren ongemerkt hebben opgehoopt in je cellen en staan daarmee jouw gezondheid in de weg.

Als voedings- & suppletieadviseur, 3Care specialist en leefstijlcoach kan ik je hiermee helpen. En het is écht eenvoudiger dan je denkt!

Gezond gewicht & vitaliteit met 3Care

3Care heeft een krachtig concept ontwikkeld, waarbij je lichaam eerst op celniveau wordt gereinigd en ondersteund wordt met een voedingssupplement. Het is een alles-in-een methode die overtollig buikvet verbrandt, rust voor de darmen inbouwt, reinigt en daarmee vitaliteit en gezondheid herstelt. Het is géén duur crash-dieet of ingewikkeld voedingspatroon en je hoeft géén honger te lijden. De duidelijke uitleg, praktische voedingslijst en veelheid van lekkere recepten, brengen  een gezonde leefstijl voor iedereen binnen handbereik.

Het programma start met een uitgebreide meting van o.a. vetzuren, cholesterol, celveroudering, vochtgehalte, verzuring, etc. Immers, meten is weten… Na 4 tot 6 weken vindt er een nieuwe meting plaats en zul je zien dat er al verbeteringen in je gezondheid zijn.

Het 3Care gezondheidsprogramma is eenvoudig toe te passen in elke gezinssituatie, financieel laagdrempelig en medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten.

Als 3Care specialist ondersteun ik jou of jouw kind(eren) graag met het bereiken van een gezond gewicht en het hervinden van vitaliteit.

Bewuster omgaan met voeding en beweging

“Heel gemakkelijk om te doen, maar wat een resultaat! 15 kg lichter, mijn bloedsuikers zijn van zorgelijk naar normaal gegaan én ik mag sinds twee maanden de medicatie voor een verhoogde bloeddruk laten staan!! Super blij mee!
Ervaring van A, vrouw, 50-60 jaar, Winterswijk

Samen verbeteren we jouw leefstijl, zonder dat het stress veroorzaakt.

Neem contact op